Skip links

Levenslange garantie

Therapeutisch effect

Goed voor je gezondheid

Uniek stralingsbereik

Therapeutisch effect op je lichaam

Detoxen in de infraroodcabine van Health Mate

Detoxen via een infraroodcabine is een van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften volgens Dokter Sherry A. Rogers.

Brochure aanvragen

Efficiënt & gemakkelijk

Je begint te zweten

Geen sapjeskuur volgen

Geen poeders en pilletjes

Eenvoudig transpireren

Comfortabel detoxen

Detoxen in de infraroodcabine van Health Mate

Detoxen via een infraroodcabine is een van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften volgens Dokter Sherry A. Rogers.

Brochure aanvragen

Efficiënt & gemakkelijk

Je begint te zweten

Geen sapjeskuur volgen

Geen poeders en pilletjes

Eenvoudig transpireren

Comfortabel detoxen

Wat is detoxen?

Het is niet enkel sapjes drinken!

Detoxen staat voor het verwijderen van alle (opgehoopte) gifstoffen in je lichaam. Die gifstoffen zitten overal: in de (vervuilde) lucht die we inademen, in sigaretten, alcohol, kant-en-klare voeding… . Ons lichaam neemt dus voortdurend toxische stoffen op die via de gewone weg (darmen, lever, nieren) ons lichaam niet kunnen verlaten. Gevolg: we voelen ons moe, uit balans en neerslachtig. Bovendien krijgen we last van allergieën, astma en overtollige kilo’s die we maar niet kwijt raken.

Hoe detoxen met een infraroodcabine?

Zweten geblazen!

Detoxen kun je in principe op veel manieren doen. Door sapjeskuren te volgen, te vasten, darmspoelingen te doen, pillen en poedertjes te slikken etc.. Maar één van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten, aldus experts. Door alle afvalstoffen gewoonweg uit te zweten, geef je je immuunsysteem een geweldige boost. Daarom is detoxen met een infraroodcabine van Health Mate een prima keuze.

"Een detoxkuur via een infraroodsauna is effectief en comfortabel"

"Een detoxkuur via een infraroodsauna is effectief en comfortabel"

Wat is het voordeel van detox met een infraroodcabine?

EFFECTIEF EN COMFORTABEL

Dokter Sherry A. Rogers, lid van het American College of Allergy, Asthma and Immunology en bekend van haar bestseller ‘Detoxify or Die’, zweert bij infraroodsauna’s als dé detox bij uitstek:

“De enige manier waarop je lichaam vanzelf schadelijke stoffen afvoert, is door te transpireren. Je kunt gaan joggen, sporten, in de tuin werken… . Maar makkelijker én beter meetbaar is een infraroodsessie, omdat die veel effectiever én ook comfortabeler is.”

Alejandro Junger zijn favoriete infraroodcabine

Arts van Gwyneth Paltrow

Dokter Alejandro Junger, de persoonlijke arts van Hollywoodster Gwyneth Paltrow, zweert bij een Health Mate infraroodcabine als de ideale detox.

“Ik doe het elke dag een kwartier, tot ik goed begin te zweten. Maar drie keer per week wat langer is natuurlijk ook prima. Het effect op je gezondheid is onmiskenbaar. Door te zweten gaan de gifstoffen uit je lijf.

Naast het geweldig relaxerende effect van infraroodstralen, is het bewezen dat je stressniveau na een sauna effectief naar beneden gaat, is het een zegen voor zware metaalvergiftiging, spier- en gewrichtsklachten zoals fibromyalgie en je immuunsysteem“, vertelt hij op goop.com.

Waar hij meteen ook Health Mate als één van zijn favoriete merken van infraroodsauna’s noemt. Detoxen met een infroodcabine van Health Mate is de juiste keuze.

Afvallen met een infraroodcabine?

Weg met afvalstoffen

Om kilo’s te verliezen, is een dieet een van de slechtste dingen om te doen. Op korte termijn helpt het, op lange termijn is het een pure aanslag op je lichaam. Want als je dieet, ga je minder eten. Je metabolisme vertraagt en je verbrandt minder calorieën. Omdat je lichaam ergens voedsel wil gaan zoeken, slaat het de voeding die het wel binnen krijgt, op als vet en laat het z’n spiermassa afnemen. Het resultaat op de weegschaal is er wel (want vet weegt minder dan spiermassa), maar dat geeft een verkeerd beeld, want je bent spieren armer en vet rijker.

Om voorgoed kilo’s te verliezen, moet je op zoek naar een duurzamere oplossing. Bewegen is er een van, maar ook detoxen. Want afvalstoffen die je lichaam niet verlaten via de normale weg (lever, nieren, darmen, huid … ) gaan een plek zoeken in je lichaam om zich te nestelen. En raad eens: vetcellen zijn de favoriete verblijfplaats van toxische stoffen. Hoe meer afvalstoffen, hoe meer stockageruimte je nodig hebt, dus je lichaam maakt duchtig extra vetcellen aan om iedereen te kunnen ontvangen. Bovendien zijn veel toxische stoffen oplosbaar in vet. Ze zitten er warm en gezellig. Zolang je Iichaam een afvalberg is, val je dus niet af.

"De beste manier om je van alle gifstoffen te ontdoen, is een Health Mate® infraroodsauna."

Drie keer detoxen in je Health Mate® infraroodcabine

Dat gaat vlot!

Je vetcellen worden gestimuleerd en laten giftige stoffen vrij.

Je bloedcirculatie verbetert en zorgt ervoor dat giftige stoffen naar je lever vervoerd worden en daar verwerkt worden.

Door te zweten verlaten gifstoffen je lichaam ook via je huid.

Lees meer Bekijk het aanbod

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.