fbpx

Skip links

Een infraroodsauna verlicht fibromyalgieklachten

Helpt een infraroodsauna bij fibromyalgie? Ja, zeker. Mensen met fibromyalgie hebben vaak helse spier- en gewrichtspijnen. En infraroodstralen helpen dan.

Brochure aanvragen

Verlicht spier- en gewrichtspijn

Voert toxische stoffen af

Geneest ontstekingen

Reinigt het lichaam

Is een natuurlijke pijnstiller

Weg met medicatie

Infrarood en fibromyalgie?

Eindelijk verlost van pijn!

Kan infrarood helpen bij fibromyalgie? Ja, zeker. Mensen met fibromyalgie hebben vaak helse spier- en gewrichtspijnen. Maar röntgenonderzoek (bloedonderzoek WEG) toont niet aan waar de pijn precies zit. Bovendien is er geen sprake van vergroeiingen of andere abnormaliteiten. Daarom voelen mensen met fibromyalgie zich vaak miskend in hun pijn. Simpelweg omdat ze het gevoel krijgen dat de pijn “tussen de oren zit”.

"Tevreden patiënten laten het vaak weten: hun infraroodsauna helpt tegen de pijn."

De oorzaak van fibromyalgie is nog onbekend

Maar hierbij enkele denkpistes:

Een ontregeling van het immuunsysteem

Veranderingen in de bindweefsel-structuur

Tekort aan zuurstof in de spieren

Storing in het metabolisme van stoffen

Functiestoornissen in het pijnregelsysteem

"Mijn infraroodcabine verzacht de pijn!"

Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat ons drijft, antwoorden we met deze getuigenissen. Want niks is beter dan het gevoel van tevreden klanten.

Na jaren van pijn werd bij mij de diagnose fibromyalgie vastgesteld. Ik heb nog zeven jaar kunnen werken met de pijn, maar dat was niet vol te houden. Mijn spieren verkrampen voortdurend. Daarom kan ik zelfs niet meer voor mijn zoontjes zorgen, wat ik nog het ergst van al vind. Ik heb tal van therapieën geprobeerd, maar niks hielp me vooruit.

Daarom vreesde ik dat er niks anders op zat dan de pijn te verbijten, tot ik de Health Mate infraroodsauna ontdekte. Een vriendin had er een thuis en omdat ze zag hoeveel pijn ik had, vond ze dat ik eens een keer moest komen proberen. Die week ben ik drie keer bij haar thuis geweest. Wat een resultaat! Dus heb ik geen seconde getwijfeld en heb er zelf een gekocht. En al geneest het niet, het is een natuurlijke pijnstiller. Ik kan telkens mijn schouders wat meer ontspannen en het is een goeie aanvulling op de wekelijkse kine en osteopathie. Bovendien verhoogt het ook mijn slaapkwaliteit. Ik word vaak wakker van de pijn of geraak niet in slaap. Dan zet ik de sauna aan, kruip er even in, neem een douche en daarna kan ik de slaap wél vatten.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik erop vooruit gegaan. Want de pijn hield me aan mijn bed gekluisterd, ik kwam vaak de deur niet uit en paste voor uitnodigingen van vrienden. Nu de pijn veel draaglijker is, kan ik weer buiten komen en ben ik veel aangenamer voor de mensen rondom mij. Daarom: voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit, probeer het eens. Je zult het je niet beklagen. Voor mij persoonlijk is het de beste aankoop ooit. Leven met fibromyalgie is geen lachertje. Want je hebt constant pijn. Maar zo’n infraroodsauna werkt écht wel verzachtend.”

Suzy
Mama met fibromyalgie

“Qua pijnmedicatie zit ik echt aan het maximum. Ik kleef alle twee dagen een morfineplakker. De tweede dag kom ik niet door zonder mijn Health Mate infraroodsauna. Ik zou de hele dag in bed liggen, óp van de pijn. Maar omdat ik die dag, net voor ik mijn pleister vervang, een uur in mijn infraroodsauna lig, is de pijn draaglijk en kan ik toch íets doen. Ik begrijp niet waarom dokters me nooit verteld hebben dat er zoiets als een infraroodsauna bestond. Ik heb mijn infraroodsauna leren kennen via een andere fibromyalgie-patiënte. Zij was enthousiast en mijn nieuwsgierigheid raakte geprikkeld. Ik kwam bij Health Mate terecht omdat zij de beste stralingselementen hebben die de pijn effectief verzachten. Ik ben er echt superblij mee. Voor mij is mijn infraroodsauna dé uitvinding van de eeuw. Als hij morgen in panne valt, zou ik niet weten wat gedaan.”

Anja
Afkomstig uit Zele
Lees meer Bekijk het aanbod