fbpx

Skip links

De filosofie van Health Mate

De filosofie van Health Mate

Health Mate infraroodsauna’s bestaat 40 jaar! Sinds 1979 veroveren we de wereld, dat durven we gerust te zeggen. Want je vindt onze Health Mate sauna’s vandaag in meer dan 50 landen. Een Health Mate infraroodsauna geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Sporters maken voor of na hun training gebruik van de cabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen op een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

"Hebben is (ervan) houden, zoveel is duidelijk."

De missie van Health Mate

Mensen ondersteunen!

We willen mensen ondersteunen: sporters willen we begeleiden in hun prestaties, mensen met pijn willen we een betere levenskwaliteit geven, en ook mensen zonder specifieke klachten willen we helpen om te ontspannen en gezond te blijven.

Wie ondersteunen we?

Chronisch zieken

Er zijn één miljoen chronische pijnpatiënten in België. Een aantal van hen gebruiken al onze infraroodsauna om de pijn te verzachten. Een infraroodsauna geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Ontspanning

Iedereen die op zoek is naar ontspanning. Mensen die graag genieten van warmte, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen willen verbranden, halen een Health Mate infraroodsauna in huis.

Sporters

Sporters gebruiken hem voor of na hun training om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. De recuperatie gaat 3 keer zo snel met een infraroodcabine.

Motivatie van Health Mate

Wat drijft ons?

Voor al die tevreden klanten die elke dag aan den lijve ondervinden hoeveel deugd een Health Mate infraroodsauna doet, daar doen we het voor. Onze klanten blijven trouw aan hun sauna, ook vele jaren na hun aankoop.

Lees meer Bekijk het aanbod
Download de Health Mate brochureOntdek meer over de werken van onze infraroodcabines.