fbpx

Skip links

Pak spierpijn en stijfheid van gewrichten aan met Health Mate

Regelmatig last van spierpijn? Een infraroodcabine is een natuurlijke pijnstiller.

Brochure Aanvragen

Helpt tegen spierpijn

Verzacht gewrichtspijn

Ontspant de spieren

Maakt je lichaam flexibeler

Betere doorbloeding van spieren

Natuurlijke pijnstiller

Heeft u last van spierpijn?

ga voor een Natuurlijke pijnstiller!

Heb je regelmatig last van spierpijn of van stijfheid aan je gewrichten? Overweeg dan infrarood als behandeling. Naar het effect van een infraroodstraling op onze gezondheid is de voorbije 40 jaar veel onderzoek gedaan. Met hoopgevende resultaten!

Gebleken is dat onze levenskwaliteit er, dankzij een infraroodsauna, merkbaar op vooruit gaat. Meer zelfs, vaak is het de enige manier om pijn de baas te kunnen, vooral bij mensen met fibromyalgie en reuma.

Het effect van infrarood op spierpijn en stijfheid van gewrichten

Wat en hoe?

Omdat de stralingselementen van Health Mate de moleculen in ons lichaam in beweging zetten, wordt er warmte opgewekt binnenin ons lichaam. Die warmte zorgt ervoor dat (gespannen) spieren zich ontspannen en meer flexibel worden.

Omdat je bloedsomloop gestimuleerd wordt, krijgen je spieren ook meer doorbloeding. Tegelijk maakt ons lichaam onder invloed van infraroodstraling endorfine aan, een stof die wordt opgewekt tijdens o.a. inspanning en seksuele opwinding. Kortom: infrarood helpt tegen spierpijn en stijfheid van de gewrichten.

"Mijn Health Mate infraroodsauna is mijn natuurlijke pijnstiller tegen spierpijn en stijfheid van mijn gewrichten."

Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat ons drijft, antwoorden we met deze getuigenissen. Want niks is beter dan het gevoel van tevreden klanten.

“Vroeger had ik voortdurend blokkades in mijn lichaam, ik ben vijf keer door de ambulance uit mijn auto gehaald omdat ik zo verkrampt was. Nu niet meer. Health Mate heeft mijn leven gered.”

Corinne
Corinne
Lijdt aan fibromyalgie
Lees verder

“Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Marc Herremans
Marc Herremans
Verlamde sporter
Lees verder
Lees meer Bekijk het aanbod
Download de Health Mate brochureOntdek meer over de werken van onze infraroodcabines.