Skip links

Levenslange garantie

Therapeutisch effect

Goed voor je gezondheid

Uniek stralingsbereik

Therapeutisch effect op je lichaam

"Een Health Mate® infraroodsauna is goed voor iederéén!"

Een Health Mate® infraroodcabine boost je gezondheid

Een Health Mate® infraroodcabine boost je gezondheid

Een Health Mate® infraroodcabine staat bekend voor het verlichten van alle soorten pijn. Maar, ze zijn er niet alleen voor mensen met pijn. Onze infrarood cabines zijn er ook voor jou, en iedereen die graag iets positief wil doen voor hun gezondheid. Zo is een Health Mate infraroodcabine voor onder andere mensen in revalidatie heilig.

Maar ook sporters maken er veelvuldig gebruik van om hun prestaties te boosten. Mensen die graag gezond leven, afvalstoffen efficiënt willen verbranden en zo hun afweersysteem een boost willen geven, hebben baat bij een Health Mate infraroodsauna. Kortom: Health Mate® infrarood is goed voor ieders gezondheid!

Een infrarood sauna, gezond of niet?

Voor iedereen dus!

Zeker weten! Health Mate infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop, waardoor het hart krachtiger gaat kloppen en de bloedvaten verwijden. Zo wordt de doorbloeding gestimuleerd en de cellen van ons lichaam beter van zuurstof voorzien.

Een betere bloedcirculatie betekent dat er meer gifstoffen van het celniveau naar het huidoppervlak stromen om de gezondheid van de cellen te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

"Je lichaam wordt gereinigd en je huid verjongd."

Jouw immuunsysteem versterken?

Voor iedereen dus!

Dat een Health Mate infrarood cabine goed is voor ieders gezondheid is een feit. Maar hoe zit dat nu precies? Het verhogen van de kerntemperatuur van het lichaam is daarbij van groot belang. Hoewel Health Mate infraroodsauna’s je anders opwarmen dan bijvoorbeeld koorts, biedt de verhoogde lichaamstemperatuur dezelfde voordelen, waaronder de productie van witte bloedcellen.

En witte bloedcellen, die spelen een belangrijke rol in het afweersysteem. Als het lichaam zich moet verdedigen tegen virussen, bacteriën of parasieten, worden er witte bloedcellen bij gemaakt. Bij het gebruik van een Health Mate infraroodcabine ben je het virus, de bacterie of parasiet dus voor. Het maakt constant nieuwe witte bloedcellen aan, ook zonder dat je lichaam tegen iets vecht.

Omdat Health Mate infraroodstralen zich direct overzetten op het menselijke lichaam in plaats van eerst de lucht te verwarmen, verhoogt de kerntemperatuur van het lichaam en produceert het diep, ontgiftend zweet op cellulair niveau. Dat is waar de meeste gifstoffen zich bevinden. Uw zweet duwt de gifstoffen naar buiten, waardoor uw lichaam gereinigd wordt en uw huid verjongd. Onze therapeutische infrarood stralen helpen ook bij het verlagen/verhogen van de bloeddruk, gewichtsverlies en een breed gamma aan andere voordelen voor de gezondheid.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal biedt een Health Mate infraroodcabine ondersteuning

Voor iedereen dus!

Een Health Mate infraroodcabine biedt niet alleen steun aan mensen met fysieke klachten, maar ook mentale. Zo verminderen de klachten bij depressieve patiënten na een aantal therapeutische infrarood sessies.

Ook personen met autisme zijn erg geholpen met een Health Mate infraroodcabine. Ze hebben onder andere vaak last van verminderde bloedcirculatie in bepaalde delen van de hersenen. Omdat een infrarood sauna de bloedcirculatie en daarbij onze gezondheid opmerkelijk verbeterd, hebben zij er enorm veel baat bij.

"Een Health Mate® infraroodsauna is goed voor iederéén!"

"Een Health Mate® infraroodsauna is goed voor iederéén!"

Zijn er nog meer voordelen verbonden aan een Health Mate infraroodcabine?

Voor iedereen dus!

Een betere vraag zou zijn; ‘Welke nadelen zijn er aan verbonden?’. Want het antwoord daarop is; geen. Doordat onze infraroodcabines therapeutisch zijn kan je er alle kanten mee op:

Het versterkt ons immuunsysteem

we geraken efficiënt toxische stoffen kwijt

het ondersteunt ons hart

helpt bij het verliezen van gewicht

is goed voor je huid

En veel meer. Een Health Mate infrarood cabine is een enorme toevoeging aan onze gezondheid, het beschermt ons en is daarbij dé manier om eens lekker te ontspannen. Want wat is er leuker dan een half uurtje genieten in jouw infraroodcabine bij je thuis?

Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat ons drijft, antwoorden we met deze getuigenissen. Want niets is beter dan het gevoel van een tevreden klant.

“Een goede gezondheid is het belangrijkste, dat merk ik als apotheker elke dag. Voor ik mijn Health Mate-infraroodsauna gebruikte,
werd de combinatie van een staand beroep met lange looptochten ‘s avonds erg zwaar.
Mijn infraroodsauna helpt me om sneller te recupereren en ‘s ochtends opnieuw met frisse benen aan de slag te gaan.
Ook mijn vrouw heeft de troeven van mijn infraroodsauna al kunnen ondervinden bij het verhelpen van een stijve nek.”

B.H
Apotheker uit Nijlen

“Dagelijks genieten we een half uurtje van de weldadige warmte in mijn infraroodsauna.
Vooral mijn echtgenote, die door blokkages aan de rug- en nekwervels wekelijks behandeld werd door een kinesiste, vaart er wel bij.
De pijnlijke klachten verminderden en ze is veel beweeglijker. Ze kan nu zelfs in de tuin werken, wat ze jaren niet meer heeft kunnen doen… Daarom worden de wekelijkse bezoeken aan de kinesist voorlopig opgeschort!”

JOS N.
Lees meer Bekijk het aanbod

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.