fbpx

Skip links

Je infraroodsauna ondersteunt je bij het sporten

Je infraroodsauna ondersteunt je bij het sporten

Heel wat topsporters hebben een Health Mate in huis. En dat hoeft niet te verbazen: het is de ideale partner voor en na het sporten. Op deze pagina ontdek je de vele voordelen van een Health Mate infraroodcabine:

je sportprestaties verbeteren, je recupereert sneller en je hebt minder kans op blessures. En mocht je toch een letsel oplopen, revalideer je een stuk sneller.

"Blessures genezen tot drie keer sneller in een Health Mate infraroodsauna."

Waarom gebruiken sporters een infraroodsauna?

HET HEEFT NIKS DAN VOORDELEN!

Het is de perfecte opwarming vóór het sporten.

Ga met je kleren aan in je cabine zitten tot je begint te zweten. Nu ben je perfect opgewarmd om te gaan sporten onder koude omstandigheden. Bovendien ben je nu beter gewapend tegen blessures.

Infraroodstraling maakt je spieren flexibel.

Onderzoek rond flexibiliteit en stretchen toont het volgende aan. Stretchen, na een sessie van 40 minuten in je infraroodsauna, brengt een permanente stijging van 0,5 % qua flexibiliteit teweeg.

Zelfs een sessie van 20 minuten kan een tijdelijke verhoging van de flexibiliteit tot 10% teweegbrengen.

Na een fysieke inspanning recupereren je spieren sneller omdat elke cel in het lichaam doorbloed wordt. Dat maakt ook dat spierblessures tot drie keer sneller herstellen.

"Recupereer sneller in een Health Mate infraroodsauna."

Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat Health Mate drijft dan zijn deze getuigenissen ons antwoord. Niets beter dan het tevreden gevoel van mensen die zich beter voelen dankzij onze cabines.

Intussen staat onze Health Mate infraroodsauna al zeven jaar bij ons thuis. We hebben een groot model waar we met vier in kunnen en hij wordt gebruikt door het hele gezin: mijn zoon speelt voetbal, mijn vrouw tennist in competitie, ik fiets en loop veel… En we merken toch dat blessures veel sneller herstellen als we na het sporten in onze infraroodsauna gaan. Mijn zoon gaat er ook geregeld in als opwarming, voor de match.

Lees verder op onze blog:

Een infraroodsauna helpt bij een sportief leven

Gaetan
Gaetan

Ik herinner me nog precies het moment waarop ik dacht: nu is het genoeg geweest, ik ga beginnen sporten. Dat was eind september vorig jaar, tijdens een wandeling in Central Park in New York. Het was volop Indian Summer, de bomen stonden er prachtig bij, New Yorkers struinden er rond met hun kroost, hippe joggers zoefden voorbij. En ik slenterde al zuchtend van het ene bankje naar het andere.

Lees verder op onze blog:

Hoe gezonde gewoontes mijn leven veranderden

Annelies
Annelies

Lees ook: een infraroodsauna helpt tegen spierpijn

Lees meer Bekijk het aanbod