top of page

THE NEXT GENERATION

OF ENTRANCE AUTOMATION

REPARATIE

KEURING

VERHUIS

LEVENSLANGE GARANTIE

Health Mate® levert niet enkel de meest kwalitatieve en betrouwbare therapeutische infraroodcabines maar ook de beste service-na-verkoop die u zal vinden.

Maak met onderstaand formulier een afspraak voor een reparatie van uw Health Mate infraroodcabine en/of massagezetel.

Health mate service-na-verkoop
GRATIS REPARATIE

Bij een defect aan een infraroodcabine kan Health Mate® langs komen om deze te repareren. Er geldt een levenslange garantie op Health Mate cabines als:

  • U eerste eigenaar bent en het aankoop bewijs heeft

  • De cabine normaal gebruikt is geweest
     

Reparaties binnen garantie zijn altijd gratis, als u de cabine reeds lange tijd heeft kan het zijn dat er een eenmalige transport vergoeding wordt aangerekend.

KEURING

Omdat onze producten duurzaam zijn en een levenslange garantie hebben worden ze regelmatig doorverkocht. Wij moedigen dit aan want we zien onze cabines niet graag bij het vuilnis terecht komen. Echter zal u als nieuwe eigenaar geen recht meer hebben op de levenslange garantie.

Daarom bieden wij een dienst aan om deze 2de hands Health Mate cabines te komen keuren. Op dat moment zal men ook ineens, wanneer het nodig blijkt, de cabine repareren of stukken vervangen zodat u als nieuwe eigenaar nog vele jaren plezier kan hebben van uw “nieuwe” cabine.

VERHUIS

De IR sauna’s van Health Mate® zijn gemaakt van rode ceder en helaas is dit hout redelijk fragiel.

Het is niet moeilijk om de cabines uit elkaar te halen en ze weer in elkaar te zetten maar een ongeluk is snel gebeurd. Daarom bieden wij een verhuis service aan zodat de gebruiker zeker is van een veilige verhuis.

Op het nieuwe adres krijgt uw cabine een revisie en repareren we waar nodig. 

LEVENSLANGE GARANTIE
  • De elementen

  • De LED/ verlichting

  • Het bedienings paneel

  • De voeding
     

Health Mate® maakt een uitzondering bij oneigenlijk gebruik met schade tot gevolg; zo ook voor bijvoorbeeld schade door blikseminslag of corrosieschade door een te vochtige ruimte.

We zullen dit vooraf melden (of zodra we het ontdekken) en overleggen wat en hoe er gerepareerd kan worden tegen welke kost.

AANVRAAGFORMULIER HEALTH MATE® SERVICE

Aanvraag voor:
Foto van bedieningspaneel
Foto van infraroodcabine

Superthx voor uw aanvraag! 
De dichtstbijzijnde Health Mate Showroom zal u asap contacteren voor een afspraak. CU soon!

bottom of page