Skip links

Profiteer nu van onze Health Mate LENTE CONDITIES

Profiteer nu van de Health Mate LENTE CONDITIES

Deep level therapie

De infraroodstraling van Health Mate® verlost je van al je winterse kwaaltjes en verdrijft de koude uit je botten, spieren en gewrichten. Een dagelijkse sessie van twintig minuten heeft al een merkbaar gunstig effect op je lichaam. De infraroodstralen dringen tot diep in het lichaam door, waardoor ze je immuunsysteem boosten en afvalstoffen afvoeren.

Health Mate® is jouw ideale partner

Unieke
stralings­elementen

Health Mate® maakt het verschil met de meest kwalitatieve stralingselementen. Onze Tecoloy-elementen zijn onverslijtbaar, garanderen een minimum aan energieverlies en werken op een golflengte van 6.340 nanometer. Dat is precies de juiste golflengte om het ritme van het water in jouw lichaamscellen te beïnvloeden, waardoor je opwarmt en het therapeutisch effect voelt.

Nick Nuyens

Wielrenner

“Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af. In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate.

Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn infraroodsauna.

Health Mate levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

Marc Herremans

IRONMAN

“Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate® zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet.

Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate® infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Ontdek onze lente condities

Maak een afspraak bij jouw Health Mate® dealer en ontdek welke speciale kortingen van toepassing zijn op jouw nieuwe infraroodsauna! Bovendien doen we bovenop je aankoop nog leuke gadgets cadeau. Zo kan je kiezen uit een powerbank, een drinkfles of een handdoek.

Krijg een brochure opgestuurd

De Health Mate® brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines.

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.