Skip links

Levenslange garantie

Therapeutisch effect

Goed voor je gezondheid

Uniek stralingsbereik

Therapeutisch effect op je lichaam

Vraag je Health Mate® brochure aan

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines. Welke houtsoorten zijn het meest geschikt? Wat voor stralingselementen? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Dit zijn allemaal vragen waar in de brochure een antwoord op wordt geformuleerd. Download hem volledig gratis onderaan de pagina!

Brochure downloaden

Wat vind je terug in de brochure?

WAT VOOR MATERIALEN?

Welke houtsoort is het meest geschikt voor een therapeutische Health Mate infraroodcabine?

WAT VOOR INFRAROODSTRALING?

Er is enorm veel verschil in infraroodstraling. Welke is de juiste en waarom? Ontdek het in onze brochure!

WAT DOET HET VOOR JE GEZONDHEID?

Al onze klanten kochten een therapeutische Health Mate infraroodcabine om hun eigen reden. Ontdek wat het voor jou kan doen.

HET VERSCHIL MET EEN ANDER MERK?

Er zijn enorm veel verschillende soorten  infraroodcabines te vinden, vaak ook goedkopere. Aan de hand van onze brochure leggen we je graag uit waarom je best niet voor een goedkopere infraroodcabine kiest.

DE VERSCHILLENDE CABINES?

Health Mate heeft een groot aanbod aan infraroodcabines. Zowel therapeutische als warmtecabines. In de brochure geven we je een overzicht van ons gamma.

WAT VINDEN KLANTEN VAN DE CABINE?

Niets is leuker dan een tevreden klant. Zij vertellen dan ook maar al te graag over hun positieve ondervinden. Wij bundelen enkele getuigenissen voor jou.

Gratis per mail

Wil je de brochure onmiddelijk digitaal ontvangen? Wij versturen hem op naar je favoriete mail adres.

Gratis per post

De brochure ook per post ontvangen? Wij versturen hem volledig gratis op naar jou, zodat je er thuis rustig kan doorbladeren.

Vraag je Health Mate® brochure aan

Waar wacht je op?

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.