top of page

Sauna-accessoires  | 

Wil je volledig tot jezelf komen in je eigen Health Mate infraroodcabine? Verrijk je me-time dan met onze handige sauna-accessoires voor een extra luxueuze sauna-ervaring. Van een ergonomische rugsteun tot een zalige aroma verdamper. We bieden heel wat saunaproducten aan. Ontdek hieronder het volledige aanbod.

2023_10_HealthMate_Accessoires overzicht
Magazine Mockup_NL.png

INSPIRE

EDITIONS

LSE3_uitgesneden_edited.png

Een gamma op-en-top luxueuze, ergonomisch geoptimaliseerde infraroodsauna's die je gezondheid een boost geeft. Met therapeutische Tecoloy- langegolfstralers
(= op 6340 nm), led-kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers, Bluetooth systeem en een moderne look.

HEALTH MATE
SPORTSAUNA

182-Sportsauna_Hometrainer_open.png

Ruimte zat en de infraroodstralen maken je spieren extra flexibel en nadien heb je geen last van stijve spieren. Door training in de cabine val je sneller af danbij gewone temperaturen. Er is plaats genoeg om je yogamat uit te rollen, een hometrainer of loopband voor intensieve cardio-training. 

PROFESSIONAL
EDITIONS

HM pro.png

Deluxe infraroodcabine die je gezondheid een boost geeft. Met therapeutische Tecoloy langegolfstralers (= op 6.340 nm), led kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers en Bluetooth systeem. Gemaakt van rodexederhout (binnen- en buitenkant.

 

BASIC
EDITIONS

57-NSE_2_BasicEdition.png

Een infraroodcabine met therapeutisch effect en Tecoloy-langegolfstralers (= op 6.340 nm), maar zonder led-kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers en Bluetooth systeem. Gemaakt van hemlock-hout aan de buitenkant, rode cederhout aan de binnenkant.

THE NEXT GENERATION

OF ENTRANCE AUTOMATION

DOWNLOAD DE GRATIS HEALTH MATE® BROCHURE

Waarom ben je op zoek naar een infraroodcabine?
bottom of page