top of page
STILLS.00_02_33_12.Still038.jpg

Boek een gratis testsessie in onze Health Mate infraroodsauna’s

Proef de kracht van infraroodwarmte tijdens een gratis testsessie van 30 minuten en ervaar zelf het positieve effect op je lichaam. Gedurende 30 minuten laten we je graag zelf de kracht van infrarood ontdekken, zodat jij je weerstand en mobiliteit kan versterken. 

therapeutisch.png

Therapeutische 

sauna

tecoloy.png

Gepatenteerde

Tecoloy

straling.png

Laag

elektromagnetisch
veld

garantie.png

Levenslange
garantie

prijs.png

All-in
prijs

energie.png

Zeer laag
energieverbruik

Waarom een Health Mate goed is voor je weerstand

Met een infraroodcabine van Health Mate versterk je je immuunsysteem. Zo wapen je jezelf tegen de griep door je weerstand te verhogen op een natuurlijke manier. In een Health Mate warm je als het ware van binnenuit op waardoor je hersenen een signaal krijgen dat je lichaam te warm wordt.

 

Dat brengt heel wat positieve effecten in je lichaam teweeg zoals onder andere:

  • de afscheiding van toxische stoffen via je zweet.

  • een dieptereiniging van je lichaam via je huid.

  • een natuurlijke cardio training omdat je hartslag verhoogt terwijl je lichaam probeert af te koelen.

STILLS.00_03_01_03.Still049 (1).jpg
STILLS.00_02_06_15.Still029.jpg

Waarom een Health Mate goed is voor je mobiliteit

Investeren in een Health Mate infraroodcabine is ook investeren in je mobiliteit. De therapeutische infraroodsauna’s hebben gepatenteerde tecoloy elementen en dienen als een natuurlijke pijnstiller bij spierpijn of reuma. Bovendien helpt infrarood patiënten die kampen met verschillende vormen van chronische spier- en gewrichtspijn zoals fibromyalgie, lage rugpijn en reumatoïde artritis. Ook atleten genieten van een sneller spierherstel na een intensieve training als ze gebruikmaken van infraroodstralen.

Bij regelmatig gebruik van een Health Mate-infraroodsauna ervaren mensen aanzienlijk minder spier- en gewrichtspijn. Ontdek zelf de therapeutische voordelen tijdens een gratis testsessie bij een verdeler in jouw buurt.

Infraroodcabine testen tijdens bij een verdeler

Een proefsessie is dé ideale manier om zelf de voordelen van een Health Mate infraroodsauna te ervaren. Je kan een Health Mate infraroodcabine gedurende een sessie van 30-60 minuten komen testen, kosteloos en zonder enige aankoopverplichting. Je hebt de keuze om alleen of met z'n tweeën de sauna te verkennen. We garanderen je volledige privacy in een privéruimte.

Wat moet je weten over een proefsessie?

  • We raden aan om lichte kleding of badkleding mee te nemen en zelf een handdoek mee te brengen voor je comfort. 

  • Hou er rekening mee dat douchen na de sessie niet in elke winkel mogelijk is.

  • Na je testsessie staat er een deskundige medewerker klaar voor een nabespreking. Je kunt je ervaringen delen, vragen stellen en ontvang een vrijblijvende offerte als je geïnteresseerd bent.

STILLS.00_01_40_22.Still023.jpg

Ontdek wat Health Mate® voor jou kan betekenen

Ontvang onze gratis brochure in jouw mailbox of in je brievenbus

Magazine Mockup_NL.png

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines. Hoe kan het regelmatig gebruik van infrarood fysieke klachten zoals reuma en spierpijn verlichten? Welke golflengte heeft de meeste impact op mijn gezondheid? Het antwoord op al deze vragen lees je in de brochure.

Meer info over Health Mate

Wanneer je de deur van een Health Mate cabine sluit, neem je wat tijd voor jezelf. Binnen de muren van de infrarood wellness geniet je van de deugddoende warmte terwijl je helemaal tot jezelf komt. De infraroodtherapie dringt door tot diep in je lichaam en geeft je cellen zuurstof zodat al je spieren ontspannen. Ideaal wanneer je last hebt van spanningshoofdpijn, reuma, een pijnlijke nek of schouders of andere stressklachten.

Health Mate infrarood _ een bezoek plannen
STILLS.00_02_42_11.Still040.jpg

"Blessures genezen tot drie keer sneller in een Health Mate® infraroodcabine."

Er is altijd een Health Mate® infraroodsauna die aan je wensen voldoet.

HM flame white.png

HEALTH MATE® GEBRUIKERS GETUIGEN 
 

Als mensen ons vragen wat Health Mate® echt drijft dan zijn deze getuigenissen ons antwoord.
Niets is beter dan het gevoel van een tevreden klant. Daarom zijn we zo blij met de getuigenissen over onze infraroodcabines, vaak van mensen die ook u kent.

Martine Jonckheere  |  actrice

Actrice Martine Jonckheere liet 15 jaar geleden een Finse sauna inbouwen, maar sinds ze haar Health Mate® infraroodsauna heeft, dient die alleen nog als opberghok voor de kussens van haar tuinstoelen.

Martine: Ik ging drie keer per week in mijn Finse sauna, maar eigenlijk was dat geen ontspanning, eerder een inspanning. Ook mijn man Filip, die helemaal niet van hitte houdt, kwam er amper in. Jaren geleden ontdekte ik toevallig een infraroodsauna, toen ik voor Familie in een hotel in Kroatië zat.

Het was de week vóór mijn borstamputatie, een ontzettend moeilijke periode (Martine kreeg in 2006 borstkanker). Ik zie mezelf daar nog zitten, in die infraroodcabine. Het deed zoveel deugd. Toen dacht ik al: dit wil ik ooit voor mezelf.

Ik ga elke avond voor ik ga slapen in mijn Health Mate infraroodsauna. Heerlijk vind ik dat, zo’n momentje voor mezelf. In mijn cabientje laat ik alle zorgen los. En daarna val ik als een blok in slaap. Naast die pure ontspanning is er nóg een fijn effect.

Voor het eerst sinds mijn borstamputatie in 2006 krijg ik weer gevoel in de linkerkant van mijn lichaam. Die was gevoelloos, al jaren. Nu lijkt het alsof die kant ontdooit. Dat heb ik nooit gehad in mijn andere sauna. Ook stijfheid in mijn nek verdwijnt. Ik zou mijn Health Mate® infraroodcabine echt niet meer kunnen missen.

bottom of page