fbpx

Skip links

Infraroodcabines en infraroodsauna’s van Health Mate

Health Mate infraroodcabine

Wat je wensen ook zijn, en wat je budget ook is, je hebt een ruime keuze als je op zoek bent naar een infraroodcabine. En van één ding kan je absoluut zeker zijn; je zal genieten van je cabine! De infrarode straling wordt namelijk rechtstreeks aan je lichaam afgegeven en bezorgt je onmiddellijk een heerlijk gevoel. Vergelijk het met het effect van de zon die straalt op je lichaam en waardoor je het zalig warm krijgt. Een voordeel van infrarood is bovendien dat de schadelijke ultraviolette stralen nergens te bekennen zijn. En goed om weten: 80% van de energie wordt gebruikt om je lichaam te verwarmen en slecht 20% voor de ruimte in de infraroodcabine. En van een te warme omgeving moet je echt geen schrik hebben want de straling doet zijn werk ook als je bijvoorbeeld de deur open zet. Je kan natuurlijk ook gewoon de temperatuur lager instellen.

Professional editie

Vanaf 5.560 €

Op-en-top luxueuze infraroodcabine die je gezondheid een boost geeft. Met therapeutische Tecoloylangegolfstralers (= op 6.340 nm), led kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers en Bluetooth systeem. Gemaakt van rodecederhout (binnen- en buitenkant).

Professional Edition

Basic editie

Vanaf 4.285 €

Een basis infraroodcabine met therapeutisch effect en Tecoloy-langegolfstralers (= op 6.340 nm), maar zonder led-kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers en Bluetooth systeem. Gemaakt van hemlock-hout aan de buitenkant, rode cederhout aan de binnenkant.

Basic Edition

Economy editie

Vanaf 2.745 €

Een deugddoende infrarood cabine met full spectrum straling, gemaakt van hemlock-hout.

Economy Edition

HM Sportsauna

Vanaf 9.875 €

Sporten in een Health Mate infraroodcabine biedt heel wat voordelen. De infraroodstralen maken je spieren extra flexibel en nadien heb je geen last van stijve spieren. Bovendien val je sneller af dan wanneer je traint bij gewone temperaturen. In onze nieuwe Health Mate sportsauna is plaats genoeg om je yogamat uit te rollen voor een ontspannende oefenreeks. Of voor je hometrainer of loopband voor intensieve cardio-training. Wil je liever gewoon relaxen? Geen probleem. Je hebt er nog meer plek dan in onze andere infraroodsauna’s.

HM Sportsauna

Download de Health Mate brochureOntdek meer over de werken van onze infraroodcabines.