top of page
2023_03_HM_Mailing Banner_FR.jpg

Réductions sur les saunas infrarouges chez nos distributeurs

Jusqu’au 31 mars 2023 inclus, bénéficiez de conditions exceptionnelles sur une sélection de modèles à l’occasion du Salon de la construction. Et découvrez les effets thérapeutiques d’un sauna infrarouge Health Mate.

Profitez de belles réductions et recevez en cadeau un Pack cocoon spécial sauna composé d’un dossier ergonomique, d’une serviette et d’une gourde.

Découvrez toutes les conditions de cette action chez le distributeur de votre région. Hâtez-vous, car cette action n’est valable que dans la limite des stocks disponibles.

Waarom
kiezen voor
een Health Mate® infraroodcabine?

therapeutisch.png

Therapeutische 

sauna

tecoloy.png

Gepatenteerde

Tecoloy

Laag

elektromagnetisch
veld

straling.png

Gepatenteerde

Tecoloy

garantie.png

Levenslange
garantie

prijs.png

All-in
prijs

energie.png

Zeer laag
energieverbruik

Waarom een Health Mate infraroodcabine
goed is voor je gezondheid

Een Health Mate infraroodsessie van 20 minuten staat gelijk aan een half uurtje sporten in je eigen wellnessruimte. De infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop, waardoor het hart krachtiger gaat kloppen en de bloedvaten verwijden. Bijgevolg is er een betere doorbloeding van het lichaam waardoor de cellen van meer zuurstof worden voorzien. Bij een betere bloedcirculatie stromen er meer gifstoffen van het celniveau naar het huidoppervlak. Wat het immuunsysteem dan weer versterkt.

Niet alleen je lichaam, maar ook je mentale welzijn verbetert na een aantal therapeutische infraroodsessies. Omdat alle delen van de hersenen genieten van een betere bloedcirculatie verminderen depressieve klachten.

sauna-detoxification.jpg
STILLS.00_02_06_15.Still029.jpg

Waarom je thuis een wellness wordt met een Health Mate infraroodcabine

Wanneer je de deur van een Health Mate cabine sluit, neem je wat tijd voor jezelf. Binnen de muren van de infrarood wellness geniet je van de deugddoende warmte terwijl je helemaal tot jezelf komt.

De infraroodtherapie dringt door tot diep in je lichaam en geeft je cellen zuurstof zodat al je spieren ontspannen. Ideaal wanneer je last hebt van spanningshoofdpijn, reuma, een pijnlijke nek of schouders of andere stressklachten.

Waarom een Health Mate infraroodcabine
zoveel voordelen heeft

Een infraroodsauna is niet alleen goed voor je lichaam en hersenen, hij is ook niet te vergelijken met een klassieke Finse sauna. Met een Health Mate sauna:

  • zweet je 2 tot 3 keer meer waardoor je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijtraakt.

  • verbetert je je cardiovasculaire conditie.

  • zorgt een straling met een golflengte van 6.340 nanometer voor een positief effect op je lichaam.

  • Hoef je maar een kwartier te wachten tot de infrarood cabine op een temperatuur van 50° is.

Health Mate logo solo.png

DE MAGIE

Health Mate infrarood detox huid_edited.jpg

Kom onze infraroodcabines 30 minuten testen

Waarschijnlijk heb je nog heel veel vragen zoals: ‘wat zijn de infraroodcabine afmetingen?’, ‘hoe werkt een infraroodsauna?’ ‘Wat zijn de kosten van een sauna?’ ‘Past een infraroodcabine wel in mijn badkamer of slaapkamer?’, … Dat leggen we je graag uit. Kom zeker onze cabines eens testen en krijg een antwoord op al je vragen.

Je kan een testessie aanvragen in onze verschillende verkooppunten. Op de dag van je afspraak kan je 30 minuten gratis relaxen, detoxen en genieten. Nadat je helemaal herboren terugkomt uit de infraroodsauna, slaan we nog een babbeltje en krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

STILLS.00_02_42_11.Still040.jpg

"Blessures genezen tot drie keer sneller in een Health Mate® infraroodcabine."

Er is altijd een Health Mate® infraroodsauna die aan je wensen voldoet.

HM flame white.png

HEALTH MATE® GEBRUIKERS GETUIGEN 
 

Als mensen ons vragen wat Health Mate® echt drijft dan zijn deze getuigenissen ons antwoord.
Niets is beter dan het gevoel van een tevreden klant. Daarom zijn we zo blij met de getuigenissen over onze infraroodcabines, vaak van mensen die ook u kent.

Martine Jonckheere  |  actrice

Actrice Martine Jonckheere liet 15 jaar geleden een Finse sauna inbouwen, maar sinds ze haar Health Mate® infraroodsauna heeft, dient die alleen nog als opberghok voor de kussens van haar tuinstoelen.

Martine: Ik ging drie keer per week in mijn Finse sauna, maar eigenlijk was dat geen ontspanning, eerder een inspanning. Ook mijn man Filip, die helemaal niet van hitte houdt, kwam er amper in. Jaren geleden ontdekte ik toevallig een infraroodsauna, toen ik voor Familie in een hotel in Kroatië zat.

Het was de week vóór mijn borstamputatie, een ontzettend moeilijke periode (Martine kreeg in 2006 borstkanker). Ik zie mezelf daar nog zitten, in die infraroodcabine. Het deed zoveel deugd. Toen dacht ik al: dit wil ik ooit voor mezelf.

Ik ga elke avond voor ik ga slapen in mijn Health Mate infraroodsauna. Heerlijk vind ik dat, zo’n momentje voor mezelf. In mijn cabientje laat ik alle zorgen los. En daarna val ik als een blok in slaap. Naast die pure ontspanning is er nóg een fijn effect.

Voor het eerst sinds mijn borstamputatie in 2006 krijg ik weer gevoel in de linkerkant van mijn lichaam. Die was gevoelloos, al jaren. Nu lijkt het alsof die kant ontdooit. Dat heb ik nooit gehad in mijn andere sauna. Ook stijfheid in mijn nek verdwijnt. Ik zou mijn Health Mate® infraroodcabine echt niet meer kunnen missen.

Health Mate: vertrouw op meer dan 4 decennia therapeutische kwaliteit

Health Mate staat al meer dan 42 jaar symbool voor de beste kwaliteit, de beste service en de laatste nieuwe technologieën. De therapeutische infraroodsauna’s hebben gepatenteerde tecoloy lampen en dienen als een natuurlijke pijnstiller bij spierpijn of reuma. Sportievelingen kunnen er hun prestaties mee verbeteren. Recreatievelingen kunnen de sauna gebruiken om na een stressvolle dag ontspannen in bed te kruipen.

Alle infraroodcabines hebben een zeer laag elektromagnetisch veld en zijn laag in energieverbruik. Omdat we de beste materialen en technieken gebruiken, zijn we de enige fabrikant die een levenslange garantie kan bieden. Alle infraroodsauna’s worden verkocht aan een all-in prijs in België.

STILLS.00_03_01_03.Still049 (1).jpg

Ontdek wat Health Mate® voor jou kan betekenen

Ontvang onze gratis brochure in jouw mailbox

Mockup-1_brochure-NewFormat_NL-1.png

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines. Welke houtsoorten zijn het meest geschikt? Wat voor stralingselementen? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Dit zijn allemaal vragen waar in de brochure een antwoord op wordt geformuleerd.

THE NEXT GENERATION

OF ENTRANCE AUTOMATION

bottom of page