Skip links

Levenslange garantie

Therapeutisch effect

Goed voor je gezondheid

Uniek stralingsbereik

Therapeutisch effect op je lichaam

Getuigenissen Health Mate® infraroodcabine

Getuigenissen Health Mate® infraroodcabine

Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat Health Mate® echt drijft dan zijn deze getuigenissen ons antwoord. Niets is beter dan het gevoel van een tevreden klant. Daarom zijn we zo blij met de getuigenissen over onze infraroodcabines, vaak van mensen die ook u kent.

Martine Jonckheere

Actrice

Actrice Martine Jonckheere liet 15 jaar geleden een Finse sauna inbouwen, maar sinds ze haar Health Mate® infraroodsauna heeft, dient die alleen nog als opberghok voor de kussens van haar tuinstoelen.

Martine: “Ik ging drie keer per week in mijn Finse sauna, maar eigenlijk was dat geen ontspanning, eerder een inspanning. Ook mijn man Filip, die helemaal niet van hitte houdt, kwam er amper in. Jaren geleden ontdekte ik toevallig een infraroodsauna, toen ik voor Familie in een hotel in Kroatië zat.

Het was de week vóór mijn borstamputatie, een ontzettend moeilijke periode (Martine kreeg in 2006 borstkanker). Ik zie mezelf daar nog zitten, in die infraroodcabine. Het deed zoveel deugd. Toen dacht ik al: dit wil ik ooit voor mezelf.

Ik ga elke avond voor ik ga slapen in mijn Health Mate infraroodsauna. Heerlijk vind ik dat, zo’n momentje voor mezelf. In mijn cabientje laat ik alle zorgen los. En daarna val ik als een blok in slaap. Naast die pure ontspanning is er nóg een fijn effect.

Voor het eerst sinds mijn borstamputatie in 2006 krijg ik weer gevoel in de linkerkant van mijn lichaam. Die was gevoelloos, al jaren. Nu lijkt het alsof die kant ontdooit. Dat heb ik nooit gehad in mijn andere sauna. Ook stijfheid in mijn nek verdwijnt. Ik zou mijn Health Mate® infraroodcabine echt niet meer kunnen missen.”

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer.

Hij werd 2-voudig Belgisch kampioen olympische afstand triathlon, 4de in de Ironman van Australië, 6de in de Ironman van Hawaï en werd in 2002 door de Belgische sportpers uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar.

Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc bleef trainen en won in 2006 de Ironman van Hawaï in de handcycle-divisie.

Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate® zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet.

Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate® infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Marc Herremans

Ironman

Nick Nuyens

Wielrenner

Wielrenner Nick Nuyens stopte begin 2015 met koersen. Tijdens zijn profcarrière was zijn Health Mate-infraroodcabine onmisbaar.  Nick: “Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af.

In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate®. Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren.

Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn Health Mate® infraroodsauna.

Health Mate® levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

Wielrenner Jurgen Van den Broeck heeft spijt dat ie zich pas sinds kort een  Health Mate® infraroodsauna heeft aangeschaft.

Jurgen: “Ik heb begin dit jaar een infraroodsauna van Health Mate® gekocht. Had ik dat maar eerder gedaan!

Tijdens de voorbereiding op het wielerseizoen heeft mijn infraroodsauna me geholpen om mijn trainingssessies lichter verteerbaar te maken.
Vooral als je je in ons klimaat moet voorbereiden, doet het extra deugd om na een lange, koude en vaak natte rit te relaxen en je spieren weer door en door op te warmen.”

Jurgen Van den Broeck

Wielrenner

"Mijn Health Mate® infraroodsauna is mijn natuurlijke pijnstiller."

Corinne

FIBROMYALGIE-PATIËNT

“Twintig jaar geleden was er nog amper iets geweten over fibromyalgie, het was zo’n ziekte die tussen je oren zat”

Corinne: “Ik sukkelde al veel jaren met mijn gezondheid. Ik was alleenstaande mama en werkte hard, dus ik dacht dat het daarmee te maken had. Toen ik mijn huidige man leerde kennen, ben ik gecrasht.

Ik kon niks meer, zo uitgeput was ik. Eerst dachten de dokters nog aan schildklierproblemen, maar via via belandde ik bij een dokter die de diagnose fibromyalgie stelde. Twintig jaar geleden was daar nog amper iets over geweten, het was zo’n ziekte die tussen je oren zat. Ik nam pijnstillers en ging door, ik had geen keuze. Die medicatie had ik nodig tegen de pijn, maar blij was ik er niet mee, ik maakte m’n lichaam kapot met al die pillen.

Detoxen, elke dag mijn Health Mate® infraroodsauna en glutenvrij eten. Na een half jaar was ik een ander mens”

Uiteindelijk belandde ik bij een arts die voorstelde mijn voeding aan te passen. En ja, glutenvrij eten betekende écht een verschil. Hij raadde me ook een infraroodsauna aan. En toen ben ik beginnen zoeken.

Ik vind: als je zo’n investering doet, moet het goed zijn. Zo kwam ik terecht bij Health Mate®. Want het moet om méér gaan dan warmte afgeven, de straling moet een therapeutisch effect hebben.

Ik heb mijn cabine acht jaar geleden gekocht. In diezelfde periode kreeg ik darmpoliepen. Ik heb toen besloten om te stoppen met alle medicatie en mijn lichaam te zuiveren.

Ik gebruikte mijn Health Mate® heel intensief, en na een maand of zes begon ik me eindelijk, na al die jaren, weer fit te voelen. De darmspecialist begreep er niks van. “Wat heb jij gedaan” vroeg hij me toen hij geen poliepen meer zag, geen schimmels meer. Ik vertelde hem mijn recept: geen medicatie, detoxen, glutenvrij eten en alle dagen mijn Health Mate® infraroodsauna in. “Doe zo voort!”, zei hij.

“Ik wilde aan iedereen laten weten: er bestaat een oplossing als je pijn hebt”

En dat doe ik dus sindsdien. Ik ben zelf dealer geworden van Health Mate, gesteund door mijn man die me geweldig gestimuleerd heeft. Weet je, ik was zo teleurgesteld in de geneeskunde dat ik mensen wakker wilde maken: er ís een oplossing als je pijn hebt.

Ik ben klein begonnen in mijn garage met enkele cabines. Vandaag heb ik enkele grote winkels.

Mijn leven ziet er vandaag helemaal anders uit. Vroeger had ik voortdurend blokkades in mijn lichaam, ik ben vijf keer door de ambulance uit mijn auto gehaald omdat ik zo verkrampt was. Nu niet meer.

Ik heb mijn actief leven een tijdje moeten opgeven ja, en dat was écht een straf. De ziekte is onzichtbaar, vriendinnen zeiden: “Maar jij hebt toch geen pijn?” als we eens een avond op stap gingen. Maar niemand wist dat ik de volgende dag mijn bed niet meer uit geraakte.

Health Mate® heeft mijn leven gered. De pijn is nu volledig onder controle. Het is een hulpmiddel, het geneest niks. Maar dankzij mijn infraroodsauna vergeet ik dat ik ziek ben.”

Katrien Pauwels is 9-voudig Belgisch kampioene kunstschaatsen en nam in de jaren 80 twee keer deel aan de Olympische winterspelen.

Competities doet ze niet meer, maar ze geeft nog wel les aan gevorderde schaatsers.

Katrien: “Ik ging vroeger weleens naar een gewone sauna, maar dat was toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren…

Sinds ik thuis zelf mijn infraroodsauna van Health Mate® heb, is er een nieuwe wereld opengegaan. Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me écht ontspannen. De infraroodstralen doen enorm deugd aan mijn spieren – als schaatser gebruik ik ze allemaal! – en ook mentaal kom ik tot rust.

Het is tegelijk een moment van afzondering en bezinning. De warmte in een gewone sauna is bijna ondraaglijk, het is ‘afzien’. Mij krijg je er alleszins niet meer in.

In mijn Health Mate® infraroodsauna is het ‘genieten’. Ik neem er 2 à 3 keer per week de tijd voor. Liefst ‘s avonds, als een ritueel voor het slapengaan. En geloof me, ik ben zo rustig en ontspannen na zo’n saunabeurt dat ook de kwaliteit van mijn slaap veel beter is!”

Katrien Pauwels

Belgisch kampioene kunstschaatsen

De Nutte P.

Leopoldsburg

Na heel wat opzoekwerk online, was het snel duidelijk dat een infraroodcabine van Health Mate voor ons de beste keuze zou zijn.

Aankoop
Mijn vrouw en ikzelf werden ontvangen door een zeer sympathieke jonge dame.
Je merkt direct dat er geen haast is en er is tijd genoeg voor een professionele uitleg over al hun artikelen. Op alle vragen krijg je een uitgebreid antwoord en er is de mogelijkheid om al hun cabines te testen, zo kan je echt de juiste keuze maken.
In mijn ogen zijn dat gewoon professionals.

Levering en plaatsing
Ook hier kan ik alleen maar zeggen dat het echte professionals zijn. Met de grootste zorg werd de cabine uitgepakt en opgebouwd. Alles moet perfect in orde zijn en werd verschillende keren gecontroleerd. Na opbouw een uitgebreide uitleg en test van de cabine. Gewoonweg super.

Gebruik
Mijn vrouw werkt in de zorg ikzelf heb een zeer actieve loopbaan zowel professioneel als ook in de sport achter de rug. Daardoor zitten we al geruime tijd met een aantal klachten dat zich vooral situeert op de rug en schouders. Na een gewenningsfase gebruiken we onze cabine nu 3X per week met een temp van 55°C en 45 min.

Na ongeveer 4 weken zijn onze klachten aanzienlijk verbeterd en ook onze huid is veel zachter geworden. Het is gewoon heerlijk om terug zonder pijn te kunnen slapen. Wij zijn dan ook super tevreden over deze aankoop. Ik kan zeggen dat dit het beste is van wat ik ooit gekocht heb. Hoe tevreden zijn we echt? Wel inmiddels hebben we al 3 cabines in de familie.

"Een gewone sauna is afzien. Mijn Health Mate® infraroodsauna, da's puur genieten."

Nog meer getuigenissen over onze Health Mate® infraroodsauna?
Lees meer Bekijk het aanbod

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.