Skip links

Ervaar het effect van onze therapeutische infraroodsauna

Health Mate staat al meer dan 42 jaar symbool voor de beste kwaliteit, de beste service en de laatste nieuwe technologieën. De therapeutische infraroodsauna’s hebben gepatenteerde tecoloy lampen en dienen als een natuurlijke pijnstiller bij spierpijn of reuma. Sportievelingen kunnen er hun prestaties mee verbeteren. Recreatievelingen kunnen de sauna gebruiken om na een stressvolle dag ontspannen in bed te kruipen.

Alle infraroodcabines hebben een zeer laag elektromagnetisch veld en zijn laag in energieverbruik. Omdat we de beste materialen en technieken gebruiken, zijn we de enige fabrikant die een levenslange garantie kan bieden. Alle infraroodsauna’s worden verkocht aan een all-in prijs in België.

Waarom kiezen voor een Health Mate® infraroodcabine?

Therapeutische sauna

Therapeutische
sauna

Gepatenteerde Tecoloy

Gepatenteerde
Tecoloy

Laag elektromagnetisch veld

Laag
elektromagnetisch veld

Levenslange
garantie

All-in prijs

All-in
prijs

Zeer laag energieverbruik

Zeer laag
energieverbruik

Wanneer je de deur van een Health Mate cabine sluit, neem je wat tijd voor jezelf. Binnen de muren van de infrarood wellness geniet je van de deugddoende warmte terwijl je helemaal tot jezelf komt. De infraroodtherapie dringt door tot diep in je lichaam en geeft je cellen zuurstof zodat al je spieren ontspannen. Ideaal wanneer je last hebt van spanningshoofdpijn, reuma, een pijnlijke nek of schouders of andere stressklachten.

Lees alles over de cabines

Een Health Mate infraroodsessie van 20 minuten staat gelijk aan een half uurtje sporten in je eigen wellnessruimte. De infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop, waardoor het hart krachtiger gaat kloppen en de bloedvaten verwijden. Bijgevolg is er een betere doorbloeding van het lichaam waardoor de cellen van meer zuurstof worden voorzien. Bij een betere bloedcirculatie stromen er meer gifstoffen van het celniveau naar het huidoppervlak. Wat het immuunsysteem dan weer versterkt.

Niet alleen je lichaam, maar ook je mentale welzijn verbetert na een aantal therapeutische infraroodsessies. Omdat alle delen van de hersenen genieten van een betere bloedcirculatie verminderen depressieve klachten.

Gebruikstips voor onze wellnesscabines

Een infraroodsauna is niet alleen goed voor je lichaam en hersenen, hij is ook niet te vergelijken met een klassieke Finse sauna. Met een Health Mate sauna:

  • zweet je 2 tot 3 keer meer waardoor je tot 7 keer meer toxische stoffen kwijtraakt.
  • verbetert je je cardiovasculaire conditie.
  • zorgt een straling met een golflengte van 6.340 nanometer voor een positief effect op je lichaam.
  • Hoef je maar een kwartier te wachten tot de infrarood cabine op een temperatuur van 50° is.
Ontdek alle voordelen van een Health Mate

Waarschijnlijk heb je nog heel veel vragen zoals: ‘wat zijn de infraroodcabine afmetingen?’, ‘hoe werkt een infraroodsauna?’ ‘Wat zijn de kosten van een sauna?’ ‘Past een infraroodcabine wel in mijn badkamer of slaapkamer?’, … Dat leggen we je graag uit. Kom zeker onze cabines eens testen en krijg een antwoord op al je vragen.

Je kan een testessie aanvragen in onze verschillende verkooppunten. Op de dag van je afspraak kan je 30 minuten gratis relaxen, detoxen en genieten. Nadat je helemaal herboren terugkomt uit de infraroodsauna, slaan we nog een babbeltje en krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Maak een afspraak

Blessures genezen tot drie keer sneller in een Health Mate® infraroodcabine.

 Er is altijd een Health Mate® infraroodsauna die aan je wensen voldoet.

Verkooppunten

Wat zeggen klanten over onze infraroodcabine?

Als mensen vragen wat Health Mate® drijft, dan verwijzen we naar onze getuigenissen.

“Ik ging vroeger weleens naar een gewone sauna, maar dat was toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren… Sinds ik thuis zelf mijn infraroodsauna van Health Mate heb, is er een nieuwe wereld opengegaan.Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me écht ontspannen.
De infraroodstralen doen enorm deugd aan mijn spieren – als schaatser gebruik ik ze allemaal! – en ook mentaal kom ik tot rust.”

KATRIEN PAUWELS
KATRIEN PAUWELS
Kunstschaatsers

“Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af.
In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate. Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn infraroodsauna. Health Mate levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

NICK NUYENS
NICK NUYENS
Wielrenner

Ontdek wat Health Mate® voor jou kan betekenen

Ontvang de brochure in je mail -of brievenbus
De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines. Welke houtsoorten zijn het meest geschikt? Wat voor stralingselementen? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Dit zijn allemaal vragen waar in de brochure een antwoord op wordt geformuleerd.
Vraag een brochure aan

Download de Health Mate brochure

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie. Welke houtsoorten & stralingselementen zijn het meest geschikt? Welke golflengte heeft het meeste impact op mijn gezondheid? Ontdek het allemaal in de brochure.